Детство: как да изберем

Съвместните пътувания на родители и деца са полезни и необходими. Комуникацията, чистият въздух, времето, прекарано заедно, оказва благотворно въздействие върху здравето на детето, както физическо, така и умствено.

Обикновено за такива разходки се използва някакъв вид транспорт: кола или велосипед. И ако за транспортиране на деца в първата е необходимо да се използва седалка за кола, за второто също така подобна адаптация е необходимо, и се нарича – velorzrelo.

Какви са тези адаптации и как да изберем подходящите хора, да поговорим в тази статия.
Каква е причината за съкровището?

Дори преди 20-30 години нямаше велосипеден стол. Във всеки случай, аз не ги помня. Докато децата бяха малки, родителите ги седяха на рамката пред себе си, детето шофираше и яздеше с майка си или татко на велосипед. По-големите деца се носеха на багажника зад велосипеда и не се чувстваха неудобно. Въпреки, че е трудно да се нарече такава карам.

Излишно е да се каже, че с изключение на неудобството, такова пътуване беше и доста опасно за всички членове на такива велосипедни обиколки. Детето трябвало да се държи здраво и да се опитва да седи спокойно, за да не нарушава равновесието на колоезденето и да не причинява падането му. И да седите в тази позиция, освен това, от много време е много трудно и досадно.

С появата на велосипедни столове за транспортиране на деца на велосипеди проблемът изчезна сам по себе си. Те се произвеждат чрез съвременни технологии, като се използват висококачествени материали, устойчиви на удар. Малкият пътник в такова кресло се чувства удобно и защитено, а родителите са спокойни за комфорта и безопасността му.