Дръжката на отваряне трябва да е много силен

Стандартният метод е да се поставят на дръжката в една дупка в панела на вратата. Дръжката може след това да бъде под формата на прът, лост гребло или осцилиращ лист. Вратата може да отключи с помощта на бутон или автоматично, в момента, когато се дръпне дръжката. И двете функции са възможни, независимо от дизайна. В много случаи, структурно, накланящата дръжката може да има еднородна повърхност, продължава. Въпреки това, благодарение на лесно износване, напоследък производителите се опитват други опции, които могат да заместят традиционните дръжка.

В търговската сфера, например, вече се използва за откриване дръжки плъзгаща се врата. Този механизъм става все по-популярен, до точката, че в момента много ежедневна употреба на превозни средства вече го има.
Дръжката на отваряне трябва да е много силен, тъй като се изисква сила за отваряне и затваряне на вратата, е значителен. В нашия онлайн магазин ще намерите всички необходими резервни части (например миене на предното стъкло помпа, чистачка двигател, свещ, дистрибутор, главата на блокадата и т.н.) За повечето автомобилни марки.