През последните години все по-популярни като ролетни гаражни врати

Това би било най-добре да се създаде гаража два чифта летящи врати от материал с антикорозионно покритие. След това, отваряне на вратата от улицата, ще бъде в състояние да го наричат, и втората двойка порти да напусне територията на обекта за ремонт на колата или на самия гараж. Минимален размер счита гараж 3.2 m ширина и 6,3 м дължина. В този случай, щори гаражни трябва да се намират в близост до лявата и дясната страна на гаража, а не по средата. По-скъпо, но модерни и удобни опции врати – врата валяк лифт, който можете да отворите с натискане на бутона за управление на дистанционното управление, без да излизате от автомобила.

Ако искате да спестите пари и да получите по-високо качество, а след това ще се обърне двойни порти, изработени от стомана рамкиране и обвитата алуминий ограда. Това ще даде на лекотата на използване, тъй като вратата ще има ниско тегло, и то ще изисква минимални разходи. Тези врати ще струва по-малко от плъзгане, наклон нагоре и подвижен. Във всеки случай, не забравяйте, че вратите трябва да осигуряват лесно влизане и излизане, издръжливост и защита кражба с взлом. На вратата трябва да се монтира задължително надеждна ключалка. Гънки трябва да осигури изолация за дома на машината от външни атмосферни условия.

Те имат много предимства. Една от основните е, че този проект не отнема почти никакво пространство в предната част на гаража, който е със сигурност посрещнати от собствениците на автомобили, които имат малък двор.

Щори могат да бъдат изработени от стомана или алуминий. Първо малко по-скъпо, защото на неговата по-голяма защита и висока цена на самия метал. Но алуминий е по-лесно и по този начин по-евтино. В същото време, те се справят добре със задачата да защитава срещу хакерство.

Ако вашите ролетни щори ще трябва ремонт, тече няма да е трудно, тъй като можете да си купите компоненти части по какъвто и специализиран магазин. Фенове на хармония и ще бъдат щастливи с избора на този конкретен проект, защото щори доста широка гама от цветове. Ето защо, като изберете желания тон, можете да бъдете сигурни, че вашия двор ще се възползват от това решение.

Разходни щори зависи не само от размера на мрежата, но и на механизма, който задвижва дизайна. Най-евтиният целта механичен контрол. Това, обаче, е малко по-трудно, така че най-добре е, ако такъв механизъм да се купи алуминиеви щори. Но този вид и най-евтините.

Механични щори цена не е много по-различен от добър летящи врати. С течение на времето, механичната метод на откриване на целта може да бъде заменен с подобрена електрическа или дистанционно.