Как да се носят копринен шал?

Днес, копринени шалове, повече от всякога, ще царуват в модните подиуми на. Жените измислят нови, креативни и стилни начини за включване на копринен шал в облеклото си от превръзки на главата си до кръста му. Интересни принтове и ярки цветове дават възможност да се използва елемент от гардероба не само да се затопли на шията.

на главата му

Завържете дълга, тънка коприна шал на главата, за да допълнят ансамбъла в бохемски стил. Завържете го под косата на гърба и да оставите краищата висят над „бохемски“ рокля: макси с триъгълна кройка от райета жарсе или мини с къдри и обемни ръкави плат с един забавен печат.

Ако искате да се изгради цвят-секси превръзка тюрбан, вземете шал и вратовръзка, както и, но краищата на обрат и вкара снопа под превръзката. Такъв аксесоар в ретро стил е комбиниран с ретро рокля: молив пола, рокля кутия и почти всеки дантела дрехи, които ще бъдат открити в гардероба.

Демонстрира осведоменост за най-новите модни тенденции, съчетаващ плитката с копринен шал. Построява се плитка, вплетени в косите тесен шал. Изберете цвета на плата, който ще се открояват на фона на косъм да коса изглеждаше най-впечатляващите.