Как наясно самия ауспух?

С тази цел, тъй като собствениците на заместител кола шалче на автомобили имат доста често и други подобни се случи по няколко причини. Често, подобно изискване е причинена melenkimi отломки на филийки двигателното масло и ръжда блокажи, които се отлагат върху всички вътрешни детайли.
Но най-вече заглушител „Fly“ от безразсъдни шофьори, които обичат да се ускори пътни нередности при висока скорост. В резултат на това този елемент може да се извършва на каросерията на превозното средство, или малка, или дори унищожаване на дупките са включени в него. След ауспуха „вой“ звук обхваща най-общо работещи отработените газове на превозното средство могат да се променят в двигателното отделение. За щастие, този шумозаглушител се заменя много лесно и бързо, и завърши всеки собственик на автомобил може да бъде у дома с него.
1. Изберете нов ауспух.

Коли ауспух може да се счита за разбиране всичко на изпускателната система на колата и само най-задната напусне тялото. Но ако говорим за цялата горивна система за отработените газове камера на двигателя, той не се състои от ауспуха, но също така и някои важни елементи. Затова днешната статия ще се съсредоточи само върху частта, която е прикрепена към задната част на автомобила.

Според ръководството, заглушител – затваряща част от системата за отработени газове на автомобилите, за да направи добро усвояване. Ако се използва най-високите части на качеството, шумът от освобождаването на газ може да бъде почти недоловим. Обаче, да изберат качествени заглушители за вашия автомобил не е толкова лесно.