Ние току-що маркирани двете основни групи на сейфове

Ако железни врати и алармени системи за не се страхуват от проблем – това е сигурен знак, че се появява в стойността на къщата, както и че е време да се получи надеждна безопасност. Този преглед има за цел да ви помогне в този случай е доста тривиално. Днес, производителите предлагат голямо разнообразие от различни видове и безопасно кацане, която е лесно да се загубиш сред обикновените потребители. За да избегнете това, преди да премине към избор на подходящия модел, трябва да се определи какъв тип трябва безопасно. За да направите това, трябва да знаете отговорите на три въпроса: „Какво е най-голямата заплаха за моята ценно имущество“, „Какво щях да се съхранява в сейфа“, „Как ще ценна съдържанието на сейфа“?.

От това, което да се защитят? Според статистиката, пожари могат да бъдат причина за загуба на имущество 10 пъти по-често от кражба с взлом. Ето защо, най-оптималния за домашна обстановка ще бъде огнеупорна каса – и осигурява надеждна защита срещу пожар. В някои случаи е важно да се гарантира конфиденциалност и предотвратяване на неоторизиран достъп до съдържанието на сейфа – в тези случаи, изборът е изкривено в полза на доказателство сейфове, които успешно се противопоставят на взлом.

Ние току-що маркирани двете основни групи на сейфове – огнеупорна и кражба с взлом. Противопожарна защита е най-често се постига чрез взаимно изключващи методи. За пример, доказателство сейфове непременно отворите в корпуса под анкерните болтове, и за пожарозащита безопасно обикновена дупка – нарушение на целостта на корпуса, което намалява пожароустойчиви качества. Ето защо, добър огнеупорен сейф издържат на пожар и спасяване на хартия, но е вероятно да бъде открита „крадец“. И обратно – доказателство сейфове планините ще се изправи на нарушител, но не могат да спестят хартия върху огън. Тук трябва да се отбележи третата универсална група, която съчетава качеството на две основни групи – безопасно ognevzlomostoykie, които ефективно предпазва от кражба с взлом и пожар. Но по-голяма сигурност ще трябва да плати – цената започва от 10,000 рубли.

Сигурност (клас на пожароустойчивост, кражба с взлом) безопасно често, посочени на етикета сертифициране прикрепен към вътрешната страна на вратата. Тези таблетки са предвидени най-малко на страната, стандартен, че даден защитен и сертифицирани клас на защита. В Русия, сейф сертифициране извършва в съответствие с ГОСТ Р 50862-2005. Само на сертификата ще осигури защита от фалшифициране, гарантира спазването на безопасни за очила.

Какво магазин? нужди за съхранение са много разнообразни – някои се тревожат за запазване на семейните бижута, други – Office документи, трети – огнестрелни оръжия арсенал. Производителите са безопасни и отговарят предлагат на клиентите специализирани видове сейфове, да ги анализира по-подробно.

– За съхранение на документация подходящ офис сейф, те имат защита от фалшификация, качества и добро качество. – Цифрови медии могат да се съхраняват някъде, но само сейфове данни ги предпазват от влага и огън. – За хотели оборудване стаи и хостели подходящи хотелски сейфове – те са компактни, програмируеми кодови заключване и подкрепя Master-Lock система. – Личните документи в колата си е по-добре да не се хвърлят, и чисти по безопасен автомобил, който ще бъде в състояние да ги предпази от крадци опитали във ваше отсъствие. – За достоверна и скрит за съхранение на малки суми пари у дома, ценности и лични документи са идеални вграден сейф – спестяване на жизнено пространство и защита на собствеността. – За съхранение на огнестрелно оръжие са оръжията шкафче, че се удължава във височина, която е оборудвана с отделения за боеприпаси и люлки под пистолета. – За продажбата на оборудване, когато е необходимо да се разделят процеса на полагане и драгиране на пари, подходящи отделения за багаж – сложи парите си и всеки може, но само за да се колекционер ниша.

Колко да платя? Закупуването безопасен, той трябва да се забравя, че основната му задача – защита на съхранение и съдържание. Почти винаги след пожар или кражба с взлом, сейф непрекъсната работа е трудно или невъзможно. Затова неуместно да се харчат пари, за да купуват скъпи безопасно, ако не искате да го задържи по-скъпи и ценни предмети. В този случай, руска поговорка: „Играта не си струва свещ.“

Въпреки това, прекомерна и спестявания не го заслужава – ако имотът е с висока стойност, рискът от загуба нараства, съответно, той се нуждае от защитата на по-високо ниво, т.е. по-скъпо в безопасност. За да бъде по-лесно да се придвижвате с помощта на нашата формула: цената на сейфа, за да бъде най-малко 20% от стойността, която се съхранява там. Това оптимално съотношение ще ви позволи по-лесно да се движите в цената.