14-те най-добри основи за Всеки на цвета на кожата

Искате ли невероятно изглеждащ, чиста кожа, дори ако не разполагаме с него? Гримьор Боб Скот, който работи с знаменитости като Bella Хадид и Криси Teigen, разкрива трика за acing своя база. На първо място, той препоръчва фигуриращ какво оттенък на кожата ви има, като погледнете в вените на долната част китките си. Ако те са най-вече син или лилав, имате студени оттенъци; ако те са повече от зеленикаво жълто, имате топли оттенъци; и ако вените изглеждат като смесица от зелено, синьо, жълто, мораво, вашите оттенъци са неутрални.

След като знаете си оттенък, можете да намерите вашия формула, в зависимост от нуждите на вашата кожа е. „Ние не сме едно сянка през цялата година, така че е добре да създадете потребителски външен вид, който допълва вашия естествен оцветител“, казва Скот. За да заковат точното си сянка, Скот препоръчва бране два тона – по-светъл и по-тъмен едно – и прилагане на по-лек фундамент върху триъгълна зона, което прави до центъра на лицето си, и да видим колко добре на сянка изчезва в кожата си. „Ще разберете, че е твърде светло, ако тя изглежда като тебешир“, добавя той. „Тогава, по-дълбоката сянка и я смесете с по-лекия единия, а тя се слее по бузата си и надолу върху врата си. Ако и двете нюанси изглеждат добре в осветлението на магазина, както и на естествена светлина, вие знаете“ намерили своя зелена до и можете да ги сливат съответно да отговаря на кожата си през цялата година. „

Тук, на 10 фундаментни марки, които предлагат до широк спектър от нюанси, така че да могат да намерят точното си форма.

Уверете се издигне непрестанно Ultra HD Невидим Фондация Cover

Това не само лек набор фондация дойде в 40-тен допълвайки нюанси, тя съдържа хиалуронова сфери, които подсигуряват кожата ви остава супер-хидратирана, и ви оставя с poreless и перфектно дори.