Как да приготвим дома си за зимата

Зима идва, а с нея и дълбоко температури и по-къси дни, които ви карат да искам да се сгуша и да се отпуснете, топло и уютно до камината. Както студенината станове и да се подготвите да изпомпва топлината, че е важно да се защитят своите посетители от потенциалните щети и адрес на топлина и енергия течове. Тези седем прости задачи ще ви помогнат да се стоплят, безопасен и енергийно-съзнателен тази зима.

1 Подгответе си огнище за пожар
Преди да кестени готови за печене, да си камина, определен за огъня. Вземете си фенерче и гледам вътре за застрояване, гнезда на птици или явни пукнатини. От външната страна, провери за счупени тухли и рушащи хоросан. Уверете се, че клапата се отваря и затваря и уплътнения плътно. Почистете пепелта и не забравяйте, че в допълнение към тези стъпки, трябва да имате вашия комин професионално почиства на всеки две години (по-често, ако горят много пожари). Запасите на дърва и подпалки, и сте готови за удобен, уютен сезон от огъня.
2 Уплътнете прозорците
Запечатайте проветривата прозорци, за да се запази топлината в и сметките за енергия ниски с една (или и двете) от тези две прости задачи. Първо, силикон пукнатини. Продаден в временна или постоянна форма, свързващи е евтина и лесна за прилагане. Второ, покриване на вашите прозорци в тънък пластмасов филм (на разположение по всяко магазин за хардуер) и го лента надолу с водоустойчив двустранен лента, отопление ръбовете със сешоар и натискане на защитния слой на място. Когато тя стане по-топло навън, просто отлепете фолиото на разстояние, отвори прозореца, и нека слънцето да грее вътре.
3 Ясни от коритата
Запушените улуци блокират отводняване на дъжд и сняг, в резултат на домакински течове и повреди на ландшафта и фондация. Както есен хвърля последните си листа, вземете една стълба, торбичка боклук, някои гумени ръкавици и копае. Извадете всичко, от клонки, за да оставя на спечена-на мръсотия. Уверете се, че отливните тръби са ясни на обструкция и след това се гарантира, цялата система е не-задръстен и течове от течаща вода през него.
4 Подгответе се за зимна буря
Не позволявайте виелица ви отведе от буря-винаги има напълно зареден авариен комплект под ръка. Включи батерии, фенерче, свещи, кибрит и запалка; топли дрехи и одеала; батерия захранва радио; трайни хранителни продукти и вода (два литра за възрастен на ден); на първа помощ комплект и специализирани продукти, като медицина, бебе формула и храна за домашни любимци (ако е необходимо). Съхранявайте най-малко три дни на стойност на доставките за всички в дома ти.
5 Не забравяйте за поддръжка отопление
Е вашата отоплителна система готова да устои на зимата? Има професионален проверите вашата отоплителна система и гарантира, че тя е в добро работно състояние, преди да го включите. проверки график за вашата пещ, изпускателната система и комина. Не забравяйте да смените батериите на детектори за дим и въглероден оксид, в случай, че някой от вашите системи за отопление са претоварване.
6 Pad вашите тръби
Една малка замразени тръба може да причини големи щети на домакинствата, ако тя избухва, така тампон вашите тръби за предотвратяване на наводнения. Вземете някои тръбни тръбна изолация ръкави от местния магазин за хардуер и настроена на задача, обхващаща изложени тръби в неотопляеми зони, като например мазе, таван, обхождане пространство или кабинет. Ръкавите на тръби са лесни за прилагане и могат да се режат, за да се поберат. Покрийте всички открити части, включително колена и стави. Накрая, запечатване на шевовете с тиксо. С тази проста задача, вие не само предотвратяване на значителни щети на водата, но също така и пестенето на енергия.
7 Почистете вашия гараж
Подобно на традиционните си пролетно почистване, помисли за насрочване на традиционния „почистване падане“ на гаража си. Организирайте останките на лятната си проекти и чисти и магазин инструменти градинарство. Подобно на сезонен повратна на гардероба ви, натиснете това, което няма да се нуждаят от най косачка, плет, гребла и летни детски играчки-отзад и предявява каквито и зимата необходимости-лопати, сняг вентилатори, ски и шейни-до предната. В таблицата по-солени и чакъл контейнери, и ще си благодаря първи път хитовете лед.

One thought on “Как да приготвим дома си за зимата

  1. Коментатор от WordPress Reply

    Привет, това е коментар.
    Управлението, промените, редактирането и триенето на коментарите става в секция Коментари на таблото.
    Аватарите на потребителите, които коментират, идват от Gravatar.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *